
به گزارش برق نیوز، آرش کردی با بیان اینکه شرکتهای برق منطقهای شرکتهای فنی هستند و یقیناً دارای استراتژیهای خاص میباشند، گفت: علاوه بر نگاه تخصصی به این صنعت حیاتی، کیفیت و پایداری تامین برق برای مردم مورد اهمیت است و در واقع، روشنی خانههای مشترکان حاصل تلاش سربازان وظیفه شناس صنعت برق است.
وی در ادامه افزود: شاید اینگونه به نظر برسد که در شرکتهای صنعتی تنها بخش فنی حائز اهمیت است، اما منابع انسانی و مالی پشتیبانی هیچگاه درجه دوم را نداشته چرا که اندیشه درست و امنیت یک شرکت در گرو این گونه بخشها است.
وی افزود: ممکن است دیگران فکر کنند که بخشهای فنی از اهمیت بیشتری برخور دارند، اما پیشرفت بخش فنی در گرو بخش منابع انسانی و مالی پشتیبانی میباشد و میتوان گفت شاخصها و کلید اصلی موفقیت هر سازمان در گرو این دو بخش است.
کردی اضافه کرد: زمانی که سایر بخشهای دارای تخصص خاص دچار اختلال و مشکل شوند بخش پشتیبانی و مالی با یک استراتژی به موقع و کاربردی میتواند حلال مشکل باشد.
وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه ناترازیها شکاف اصلی یک سازمان است تصریح کرد: موضوع دیگری که باید به آن پرداخته شود این است که ناترازیهای موجود در بخش مالی موجب ایجاد ناترازی در بخش فنی و عملیاتی میشود که یقیناً این امر موجب میشود اجرای طرحها به بهره برداری نرسد. مدیرعامل شرکت توانیر در ادامه افزود: این بخش حیاتی و حساس اگر بتواند با سایر بخشها در تعامل باشد راه حلهای بسیار تاثیرگذاری را ارائه خواهد داد و در واقع با شناخت تئوریها میتواند از هر آسیب و گزندی پیشگیری کند. کردی با اشاره به موضوع مدیریت مالی، اظهار داشت: مدیریت مالی و استراتژیک ما دارای نقصها و کمبودهایی است که باعث آسیب به ما شده و این موضوع نمایانگر اهمیت عملکرد و ضرورت داشتن استراتژی والای این بخش در هر سازمان است به همین منظور است که میگویند سود و زیان بالا و پایین در واقع وضعیت یک سازمان را مشخص میکند.
وی افزود: ما هر چقدر به سمت ناترازیها پیش برویم بخش مالی و پشتیبانی بیشتر باید تلاش کند تا بتواند این شکافها را از میان بردارد. کردی با تلکید بر اهمیت بخش مالی گفت: این واحد به قدری حساس است که کوچکترین اشتباه هم میتواند موجب سقوط یک صنعت و یا یک سازمان شود، بنابراین روحیه تمامی کارکنان و کارمندان این بخش باید به گونه باشد که تنها در پی یک هدف نباشند و تمامی اهداف شرکت را در نظر بگیرند تا سازمان و یا شرکت دچار نابسامانی و یا حتی ورشکستگی نشود.
وی در ادامه افزود: این بخش از هر سازمان باید اشراف کامل و جامعی نسبت به همه موضوعات شرکت داشته باشد و بتواند وضعیت پولی نقدی و مالی شرکت را همه جانبه زیر نظر داشته باشد چه بسا به دلیل برخی مشکلات جزئی در این بخش بسیاری از قراردادها نیمه تمام و باز مانده است و تمام شدن این پروژهها به قلب تپنده بخش مالی و پشتیبانی باز میگردد. کردی با تاکید بر اهمیت و تداوم اینگونه نشستها، تصریح کرد: این جلسات هم اندیشی فضای مناسبی را ایجاد میکند تا همه با چهارچوبهای جغرافیایی کاری بیشتر آشنا شده و آماده بهره وری از تمام ظرفیت خود شوند و یقیناً این هم اندیشی، اقدامی برای بهتر شدن خواهد بودوی در پایان این نشست گفت: یکی دیگر از مهمترین اصول برای پیشرفت یک سازمان این است که بتوانیم وحدت رویهها را افزایش بدهیم و این تشدید وحدت رویهها یکی از بزرگترین عوامل تسریع کارها و طرحها است که با رصد و کنترل تمامی همکاران زحمتکش در بخش مالی و تامین بودجههای مورد نیاز بدون عبور از حداقلها و اولویت بخشی موجبمی شود به نتیجه مطلوب برسیم.
در این نشست همچنین سیدسعید سید علایی معاون مالی و پشتیبانی امور مجامع شرکت توانیر در این نشست ضمن قدردانی از تلاشهای مجموعه صنعت برق، با تاکید بر اهمیت فعالیتهای ذیحسابان و نقش مهم آنها در جذب و تامین اعتبارات طرحهای عمرانی صنعت برق، جذب و مصرف بهینه منابع مالی را در پیشبرد اهداف مهم توصیف کرد.
وی جذب باکیفیت منابع و استفاده بهینه از آن را از برنامههای سال جاری توصیف کرد و در ادامه خواستار تلاش و همکاری بیشتر ذیحسابان شرکتها در این زمینه شد.
سید علایی با بیان اینکه به منظور وحدت رویه و هم اندیشی نشستهای ذیحسابان، کارگروههایی برگزار خواهد شد، گفت: تجربه میدانی نشان میدهد که وضعیت ذیحسابی و تامین منابع امری است که بیش از همیشه نیاز به هم اندیشی و هم فکری دارد و چه بسا ما دراین کارگروهها بتوانیم گوش شنوای همکاران خود در امور مالی باشیم.
وی با بیان اینکه اقداماتی از قبیل مهیا کردن منابع مالی مورد نیاز، اخذ سلامت اداری، ارتقای کیفیتی ارجاع و دسترسی به اطلاعات استقلال ذیحسابان را یادآور شد و گفت: بستر لازم در تمامی شرکتهای برق منطقهای سراسر کشور برای این امر فراهم شده است.
در این نشست همچنین حبیب قراگوزلو مدیرعامل برق منطقهای تهران، بر استفاده از فرصتها و ظرفیتهای قانونی و همینطور تسریع در اجرای طرحها و بهبود شاخصهای عملکردی تاکید کرد.
در ادامه این نشست معاونین مالی و حسابرسی تمامی شرکتهای برق منطقهای کشور به گزارش فعالیتهای تخصصی خود پرداختند.




سایت برق نیوز
املای "مهیا" صحیح است.

تهیه خبر کار ما نبود ولی اصلاح شد


مجامع توانیر برای خودشان و نور چشمی ها رفاهی را ٪۶۵ درصد پرداخت می کند، اما برای یکسری کارگر زحمت کش ۴۵ ٪ اونم با پایه ۱۳۹۹ ، وزیر محترم ابلاغ کرده است ولی مجامع اقدام نکرد . شاه می بخشه اما شاه قلی ....
به دیوان شکایت می کنیم و باید ۶۵ درصد و بروز پرداخت شود .
خجالت هم خوب چیزیه




این عزیزان در شرکت های توزیع برق
مسئول ضدانگیزش و خالی کردن پشت نیروهای عملیاتی هستند!!!!!
همه متخصصان در حال فرار هستند !
اینا ضد ایرانند ....






از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.