گردهمایی معاونان امور مشترکان و مدیران دفاتر مدیریت مصرف شرکتهای توزیع برق
به گزارش برق نیوز، در این گردهمایی که با حضور حمیدرضا پیرپیران معاون هماهنگی توزیع، عبدالامیر یاقوتی مدیرکل مدیریت انرژی و برنامه ریزی امور مشترکان و محمد علی اکبری مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت توانیر در مجموعه فرهنگی ورزشی طرشت برگزار شد، گزارش عملکرد مدیریت بار شرکتهای توزیع در سال ۱۴۰۲ و سرفصل برنامههای مدیریت بار تابستان ۱۴۰۳ ارائه و از خدمات ارزنده معاونان امور مشترکان و مدیران دفترهای مدیریت مصرف شرکتهای توزیع برق کشور در عبور موفق از اوج بار ۱۴۰۲ قدردانی شد.
معاون هماهنگی توزیع توانیر این گردهمایی را از باب تشکر و قدردانی از زحمات معاونان و مدیران دفترهای امور مشترکان و مدیریت مصرف برق شرکتهای توزیع که سهم بزرگی در مدیریت بار تابستان طی دو سال اخیر داشتند عنوان کرد و افزود: رشد حدود ۶.۵ درصدی مصرف برق در تابستان که به رغم تخصیص پاداش صرفه جویی اتفاق افتاد، در صورت عدم همراهی بخش خانگی تا ۸.۵ درصد قابل افزایش بود.
پیرپیران با اشاره به محدودیت منابع سرمایه ای، تامین ۴ هزار مگاوات کسری در اوج بار را مستلزم احداث ۶۵۰۰ مگاوات پست و نیروگاه ذکر کرد که بیش از ۳۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد و این میزان بیش از سه برابر درآمد سالانه صنعت برق است.
وی با تاکید بر اهمیت نهادینه سازی مدیریت مصرف برق در کشور، نگاه ملی به برنامههای مدیریت بار و مصرف انرژی و تغییر نگاه به این مقوله از منظر حفظ پایایی و اطمینان شبکه را مورد تاکید قرار داد و اجرای دقیق برنامههای مدیریت بار و مصرف انرژی با اولویت حفظ پایداری شبکه را با توجه به محدودیت منابع توسعهای خواستار شد.
در این نشست، مدیرکل مدیریت انرژی و برنامه ریزی امور مشترکان توانیر از برنامه ریزی مدیریت مصرف تابستان ۱۴۰۳ به میزان ۳۵۰۰ مگاوات در بخش کشاورزی از طریق کنترل پذیری، ۴۰۰۰ مگاوات در صنایع بزرگ، ۲۰۰۰ مگاوات صنایع کوچک، ۱۵۰۰ مگاوات در بخش اداری و حدود ۵۰۰۰ مگاوات در تجاری و خانگی با نصب کنتورهای هوشمند خبر داد و گفت: کارگروه تدوین برنامههای مدیریت پیک بار تشکیل شده و تمامی برنامههای امسال و شیوه نامههای مدیریت در این کارگروه بررسی و نتایج برای همکاران ارسال میشود.
یاقوتی، کمیته مدیریت مصرف برق را از کمیتههای پنجگانه عنوان کرد که به دستور وزیر نیرو برای عبور از اوج بار ۱۴۰۳ تشکیل و ۵ بخش کشاورزی، اداری، صنعت، تجاری و خانگی برای آن پیش بینی شده و نتایج عملکردهای آمادگی تابستان ۱۴۰۳ به طور هفتگی از طریق آن اعلام میشود.
در این گردهمایی مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل توانیر با قدردانی از تلاشهای معاونان امور مشترکان و دفترهای مدیریت مصرف شرکتهای توزیع در عبور موفق از اوج بار امسال، همدلی را رمز موفقیت صنعت برق در این آزمون سخت عنوان کرد که رضایتمندی مردم را به همراه داشت.
علی اکبری در ادامه به تبیین نتایج طرح بزرگ نظرسنجی با عنوان طرح سینا پرداخت و گفت: انجام این طرح، با گردآوری ۹۹ هزار نمونه طی یک ماه، اقدامی بی نظیر محسوب میشود و به اذعان کارشناسان این حوزه، نخستین نظرسنجی به لحاظ حجم نمونه در کشور است.
در ادامه این گردهمایی که با تشریح عملکرد مدیریت بار ۱۴۰۲ و سرفصل برنامههای مدیریت بار ۱۴۰۳ همراه بود، تجارب موفق مدیریت بار و مصرف توزیع برق تهران بزرگ در حوزه اداری، توزیع برق استان تهران در بخش مشترکان صنعتی و توزیع برق فارس در بخش کشاورزی ارایه شد.
راه اندازی سامانه مشترک آب و برق و تحلیل و مدیریت منابع آب و معرفی «سامانه اطلاعات مصرف کننده انرژی» در بخشهای آب، برق، گاز، سوخت و ایجاد شناسنامه انرژی برای هر مشترک در جهت اهدافی، چون رفع ناترازی تولید و مصرف و تخصیص بهینه یارانه از دیگر رویدادهای این گردهمایی بود.
بر اساس این گزارش، در پایان این برنامه با اهدای لوح تقدیر از عملکرد شرکتهای توزیع در حوزه امور مشترکان و مدیریت مصرف برق طی تابستان ۱۴۰۲ تجلیل شد.
مانور نظر سنجی رو میدین دستمزدش رو نمیدین؟
تو دمای ۵۰ درجه از ما کار کشیدین بدون تقدیر و تشکر از نیروها .
لطفاً پاداش نظر سنجی رو پرداخت کنید
3000 مگاوات برای خانگی و تجاری آمپری صحیح است.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.