آخرین اخبار پربازدیدترین ها
کد خبر: 60908
تعداد نظرات: ۵ نظر
۰۹:۳۶ ۱۵ /۱۰/ ۱۴۰۳

نظارت عالیه شرکت‌های توزیع نیروی برق در سال ۱۴۰۳ آغاز شد

فرایند ارزیابی شرکت‌های توزیع نیروی برق کشور در بخش‌های بهره‌برداری و دیسپاچینگ، مهندسی و مدیریت دارایی آغاز شد.

به گزارش برق نیوز، مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شبکه معاونت هماهنگی توزیع شرکت توانیر با اشاره به آغاز فرایند ارزیابی شرکت‌های توزیع نیروی برق در سال ۱۴۰۳، این ارزیابی را در ۳ حوزه بهره‌برداری و دیسپاچینگ، مهندسی و مدیریت دارایی‌های فیزیکی عنوان کرد که در ابتدا از طریق ارتباط تصویری با شرکت‌های توزیع برق کردستان، زنجان و قزوین آغاز شده است.

رضا کفیلی با اشاره به اهمیت ارزیابی کیفی و فرایندی شرکت‌های توزیع نیروی برق گفت: این ارزیابی‌ها در سه محور اساسی مهندسی، بهره‌برداری و مدیریت دارایی‌های فیزیکی برای تعالی سازمانی و ارتقای کیفی خدمات به مردم انجام می‌شود تا بتوانیم ضمن برطرف کردن نقاط ضعف به تقویت خدمت رسانی به شهروندان کمک کنیم.

کفیلی، مهندسی و بهره‌برداری را دو بازوی توانمند شرکت‌های توزیع برشمرد که در کنار فعالیت‌های حوزه مدیریت دارایی‌های فیزیکی می‌توانند رشد و تعالی و سرعت بخشی به روند دستیابی به اهداف را در شرکت‌های توزیع نیروی برق رقم بزنند.

وی با اشاره به تبیین خط مشی ارزیابی در جلسات تخصصی معاونت‌های مهندسی و بهره برداری و کمیته مدیریت دارایی‌های فیزیکی، فرایند ارزیابی را در جهت پیشبرد اهداف و حرکت در مسیر صحیح و مطابق خط مشی و نقشه راه بخش توزیع برق کشور عنوان کرد که نتایج آن در جهت ارتقای نقاط قابل بهبود و گسترش نقاط قوت به سایر شرکت‌های توزیع نیروی برق مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گفته مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شبکه معاونت هماهنگی توزیع توانیر، بایستی توانمندی‌های شرکت‌های توزیع را بصورت مستمر بالا ببریم لذا بخش‌های مهندسی و بهره‌برداری را مغز متفکر و بازوی اجرایی خود می‌دانیم و با اقدامات انجام شده و تاکید بر مبهبود مستمر به اهداف مورد نظر خواهیم رسید.

کفیلی یادآور شد: از ابتدای شروع این کار قرار شد در موضوع ارزیابی‌ها حتما ارزیابی دارایی هم صورت گیرد و با دقت در اجرای واقعی و عملیاتی آن به تعالی و ارتقای روزافزون شرکت‌های توزیع کمک کنیم.

مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شرکت توانیر تصریح کرد: در شرایطی که با ناترازی انرژی مواجهیم بدون تردید ارزیابی‌ها فرصت مغتنمی است تا ببینیم چقدر به اهداف ترسیم شده نزدیک و یا از آن دور شده‌ایم و با برنامه‌ریزی اصولی در مسیر درست حرکت کنیم.

کفیلی در ادامه گفت: لازم است مدیران شرکت‌های توزیع در گزارش‌ها کامل و شفاف اقدامات و روند‌ها را مطرح کنند و ارزیابان هم با دقت و حوصله کامل همه جوانب را به خوبی پایش و ارزیابی کرده تا گزارش ارزیابی‌ها ونتایج حاصله دقیق و راهگشا باشد.

در ادامه این نشست قلی‌زاده معاون مهندسی توانیر فرایند ارزیابی را مبتنی بر منطق بهبود مستمر فرایند‌ها طبق چک‌لیست‌های طراحی شده ذکر کرد که اقدامات اصلاحی ابلاغ شده در سال گذشته را نیز مورد پایش قرار خواهد داد و از توانمندی همکاران ۳۱ شرکت توزیع برای ارزیابی عملکرد هر شرکت استفاده می‌شود و ۴ امور عملیاتی در حوزه مهندسی و ۴ امور عملیاتی در حوزه بهره‌برداری و مدیریت دارایی در هر شرکت توزیع نیروی برق مورد پایش قرار خواهند گرفت.

قلی‌زاده ماهیت این ارزیابی را انطباق فرایند‌های عملیاتی شرکت‌های توزیع با سیاست‌های بالا دستی ستاد صنعت برق کشور عنوان کرد که در طول ۲۰ روز کاری شامل ۱۰ دوره ۲ روزه حدود ۲۸۰ امور عملیاتی شرکت‌های توزیع نیرو مورد پایش و ارزیابی قرار خواهد گرفت.

ارسال نظرات قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نتیجه عبارت زیر را وارد کنید
=
captcha
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۵
واقعا جای تأسف داره نیروهای زحمت کش برق با حقوق پایین در مقابل پتروشیمی و نفت هیچ مزایایی دریافت نمی‌کنند به فکر این قشر بدبخت باشین
کارشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۸
عوامل خود وزارت نیرو در ناترازی برق شریک جرم هستند وشک نکنید وبامراکز تولید رمز ارز وماینر ... دارند وانها را لو ... شک نکنید مثل زیر زمین سازمان بورس که شرکت برق آنها رالو نداد و جاهای دیگر که او نمی دهد یا شریک هست یا می ترسد
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
باسلام‌چرابه‌‌وضعیت‌سیمبانان‌که‌بازوی‌شرکتهای‌توزیع‌هستندتوجه‌نمیشود‌‌درسرمای‌۲۰درجه‌وگرمای‌۵۰درجه‌جانمان‌روکف‌دست‌میگیریم‌وخدمت‌میکنیم‌‌صبح‌که‌ازخانه‌بیرون‌میرویم‌‌امیدی‌به‌بازگشت‌ودیدن‌دوباره‌زنوبچه‌رانداریم‌ولی‌متاسفانه‌باطرح‌های‌سراسرتبعیض‌و‌ظلم‌درحق‌سمبانان‌ورفتارهای‌ناشایستی‌که‌مسئولین‌ومدیران‌نسبت‌به‌سیمبانان‌مخصوصاسیمبانان‌حجمی‌میکنند‌امیدمان‌را‌‌نسبت‌به‌این‌ارگان‌کمتر‌وکمترکرده‌‌‌‌‌‌خواهشمندم‌بعنوان‌یک‌عضوکوچک‌از‌خانواده‌سیمبانان‌حجمی‌‌فکری‌بحال‌معیشت‌‌ماکنین‌بخداخسته‌شدیم‌
حقیقت جو
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹
از الان توزیع همدان زیر سوال خواهد رفت،البته ترفندهای لازم توسط مدیریت محترم اندیشیده خواهد شد
حسین شرافت
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۹
ی مسعول که انصاف و عدالت بفهمد و درکی از حق و حقوق داشته باشد بلند نمیشود و اعلام کند جانبازانی که چهل سال است خانه ای ندارند و بخاطر نداشتن خانه مسکن از برقی که کلی تخفیف دارد محرومند ای مسعولان مرتبط خیانت که شاخ و دو ندارد خیانتی بزرگتر و شفاف تر از اینکه چهل سال است که بعضی از جانبازان بخاطر اینکه حق و حقوقشان لگد مال چکمه مال و چپاول شد و نتوانستند خانه ای هر چند کوچک داشته باشند چهل سال است که هر چهل روز یکبار حق این جانبازان زیره پای حکومت و مسعولان مرتبط با این موضوع له لگد مال و چکمه مال میشود یعنی دقیقا عین روز هر بار که قبض برقی صادر یا ارسال میشود عین روز روشن حق این جانبازان هم زیره پا لگد مال میشود نمیدانم دیگر چطور و چگونه باید افشاگری کرد چطوری دیگه باید اعلام کرد چیزی که واضح و روشن است ولی هیچ مسعولی هیچ مرجعی و ارگانی اهمیتی نمیدهد ایا واقعا کشتن و لگد مال کردن حقوق حقه و مسلم جانبازان جنگ اتفاق کوچکی است و هیچ اهمیتی ندارد !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا کسی حاضر ب پاسخگویی هست ؟؟؟