آخرین اخبار پربازدیدترین ها
کد خبر: 60956
تعداد نظرات: ۴۴ نظر
۱۱:۵۸ ۱۷ /۱۰/ ۱۴۰۳

فراخوان شناسایی سرمایه‌گذار احداث نیروگاه خورشیدی تا قبل از پیک سال ۱۴۰۴

سازمان ساتبا در نظر دارد از کلیّه علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه‌های خورشیدی (فتوولتائیک) جهت همکاری دعوت به عمل آورد.

به گزارش برق نیوز، نظر به برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های انجام شده در راستای رفع ناترازی برق، در چارچوب تدوین برنامه‌های کوتاه و میان‌مدت، وزارت نیرو با محوریت «سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)» در نظر دارد از کلیّه علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه‌های خورشیدی (فتوولتائیک) جهت همکاری دعوت به عمل آورد.

شایان ذکر است طی بررسی‌های به‌عمل آمده و تشریک مساعی با صاحبان صنایع و فعالان ذی‌ربط، مسائل و مشکلات احتمالی در این حوزه احصاء، و مترتب با آن هیئت محترم وزیران در قالب مصوبه شماره ۱۳۴۱۳۷/ت ۶۳۳۶۵ هـ مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۰۴ نسبت به تسهیل فرایند و رفع موانع احتمالی اقدام نموده است.

از این‌رو؛ این سازمان در راستای سیاست‌های کلان دولت چهاردهم جهت توسعه ظرفیت تولید برق از منابع خورشیدی، نسبت به شناسایی و آماده‌سازی اراضی مستعد در مجاورت پست‌های فوق توزیع و خطوط ۲۰ و ۳۳ کیلوولت توزیع کشور اقدام و شرایط لازم را برای سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت‌های سه (۳) الی بیست (۲۰) مگاوات فراهم نموده است.

با توجه به موارد عنوان شده فوق و در راستای تسریع در انجام بررسی‌های لازم، مقتضی است علاقه‌مندان به مشارکت در این مهم، ضمن اعلام آمادگی، نسبت به ارائه مدارک و مستندات مورد اشاره در بند «ب» این فراخوان اقدام نمایند.

الف- شرایط و الزامات کلّی
۱. تأمین مالی: تامین مالی احداث نیروگاه‌های موضوع فراخوان حاضر بر عهده متقاضیان سرمایه‌گذاری خواهد بود.
۲. تأمین تجهیزات: صاحبان صنایع و تولیدکنندگان داخلی در اولویت تامین تجهیزات مورد نیاز می‌باشند (بر اساس فهرست و مشخصات فنی تائید شده).
۳. واگذاری اراضی: اراضی مستعد توسط «ساتبا» شناسایی گردیده و در مرحله آماده سازی اولیه می‌باشند، در چارچوب ضوابط مشخص به متقاضیان سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه‌ها واگذار خواهد شد.
۴. بازگشت سرمایه: منابع مالی تأمین شده از سوی متقاضیان سرمایه‌گذاری به‌انضمام عواید حاصل از سرمایه‌گذاری (اصل و فرع) از طُرق خرید تضمینی (تا ظرفیت ۳ مگاوات)، فروش برق در بورس انرژی و یا تهاتر با صنایع، مسترد خواهد شد.
۵. تسهیل در فرایند سرمایه‌گذاری: «ساتبا» همراهی و حمایت لازم از متقاضیان را در معرفی به بانک‌ها برای پذیرش عاملیت و استفاده از خطوط اعتباری، معمول خواهد نمود.
۶. اعلام ظرفیت و توان مالی متقاضی برای سرمایه‌گذاری: با توجه به پراکندگی و گستردگی نقاط شناسایی شده از سوی ساتبا، متقاضیان می‌تواند نسبت به سرمایه‌گذاری برای یک و یا چند ساختگاه به‌صورت هم‌زمان اعلام آمادگی نمایند.

ب- فهرست مدارک و اطلاعات موردنیاز
۱. ارسال مدارک و مستندات لازم برای ایجاد شرایط احراز توانمندی متقاضی در سرمایه‌گذاری و احداث نیروگاه متناسب با ظرفیت مورد درخواست (حداقل به میزان ۳ مگاوات) تا قبل از پیک (تابستان) سال ۱۴۰۴.
۲. ارسال سوابق ثبتی و حرفه‌ای متقاضی، از قبیل اساسنامه، آگهی آخرین تغییرات و صورت‌های مالی حسابرسی و تائید شده طی سه (۳) سال گذشته.
۳. ارائه سوابق کاری متقاضی در زمینه تأمین تجهیزات و احداث نیروگاه‌های خورشیدی فتوولتائیک و یا سایر پروژه‌های صنعتی.
۴. اعلام آمادگی رسمی متقاضی مبنی بر احداث نیروگاه تا پیش از پیک برق سال ۱۴۰۴ به‌انضمام ارائه روش تامین مالی و مدل بازپرداخت.

ج- اقدامات ساتبا در راستای تسهیل و تسریع در فرایند سرمایه‌گذاری
۱. اراضی مستعد از سوی ساتبا پتانسیل‌یابی و آماده‌سازی اولیه گردیده‌اند و در چارچوب ضوابط مشخص به متقاضیان سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه واگذار خواهند شد.
۲. همکاری در اخذ مجوز‌های "اتصال به شبکه" (از شرکت توانیر) و "زیست‌محیطی"
۳. صدور پروانه احداث
۴. انعقاد قرارداد با متقاضی بر اساس رویکرد اتخاذی در خصوص بازگشت سرمایه (فروش برق)
۵. همکاری با متقاضی به‌منظور اخذ مجوز‌های لازم برای تأمین تجهیزات موردنیاز طرح
۶. در صورت درخواست متقاضی، ساتبا نسبت به صدور موافقت اصولی و یا نامه معرفی به موسسات مالی و بانک‌ها اقدام خواهد نمود.

با استناد به موارد عنوان شده فوق، لازم است متقاضیان محترم سرمایه‌گذاری حداکثر تا پایان وقت اداری مورخ ۱۴۰۳/۱۰/۲۴ نسبت به ارسال نامه درخواست منضم به مدارک و مستندات مورداشاره با درج عنوان «متقاضیان و علاقه‌مندان به مشارکت و سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه‌های خورشیدی فتوولتائیک» به نشانی؛ تهران، شهرک قدس، انتهای بلوار شهید دادمان (پونک باختری)، جنب بزرگراه یادگار امام، ساختمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) به کد پستی ۱۴۶۸۶۱۳۱۲۲ اقدام نمایند.

لازم به ذکر است، در راستای رعایت اصول اخلاقی و شفافیت در انجام فرایند بررسی و واگذاری اراضی به متقاضیان، به درخواست‌های واصله بعد از تاریخ مورد اشاره (۱۴۰۳/۱۰/۲۴)، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

ضمناً، شماره تماس ۸۸۰۷۳۶۵۲ آماده پاسخ‌گویی به سئوالات و انجام هماهنگی‌های لازم با متقاضیان می‌باشد.

ارسال نظرات قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نتیجه عبارت زیر را وارد کنید
=
captcha
انتشار یافته: ۴۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مجتبی قسمتی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸
سلام. بنده زمین پنج هکتار مشخص کردم ولی دو ماهه که گیر کارهای اداری هستم و حدود 14تومان هم اورده دارم. ولی هیچ همکاری انجام نمیشود
کسانی وام گرفتند که حتی یک قدم هم برای احداث نیروگاه برنداشتند
فساد اداری بیداد میکنه
محمد
مگه وام واسه نیروگاه خورشیدی الانه تعلق میگیرع؟؟
جم
طراحان این طرح وام را برای خودشون میخوان نه برای احداث نیروگاه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
با سلام و احترام فراوان
ضمن تشکر از مدیران محترم ساتبا ولی هیچ حمایتی از متقاضیان احداث نیروگاه خورشیدی انشعابی و خانگی نمی‌شود
متاسفانه بانک ها هیچگونه تسهیلات به متقاضیان نمی‌دهند تنها فقط به مددجویان کمیته امداد تسهیلات می‌دهند
بانک میگه اول باید سپرده داشته باشید
اگه این مشکل حل بشه خیلی متقاضی وجود دارد
Bnm
اگر تسهیلات بدهند وهمکاری کنند بنده همه سطح افتاب گیر وپشت بام منزل خود را با پنل خورشیدی می پوشانم ونزدیک به۱۰۰ متر مربع را به این کار می گیرم تا بجای مصرف برق ،تولید کننده باشم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۶
تجهیزات کلی گران شده. اول وسایل و ادوات فراوان و ارزان در بازار فراهم کنید بعد فراخوان بدید. هزینه های احدااث دو برابر شده اند
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
مگر کسی دیونه هست که سرمایه گذاری کنه و برق،را بفروشه وزارت نیرو یک سال بعد که ارزش پولش نصف شده پولش بهش بدن
علی
Turkiye
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲
باسلام .بنده ده ماه است در منطقه آزاد ارس درخواست زمین جهت احداث نیروگاه خورشیدی دادم هنوز به نتیجه نرسیدم همش حرفه که دولت همکاري می کند متاسفانه هیچ همکاري نیست
ناشناس
سما زرنگی از اب گل الود ماهی میگیری بعترین زمین رو تو منطقه ازاد؟راست میگی از پشت بام خانه ات شرو کن یا از زمینهای سوذه زار غبر قابل کشت و سرمایه گزاری
فرشاد
شما از دولت ترکیه زمین نمیگیری؟ با افتخار زیر پرچمش خوابیدی درحالی که از کشور ایران خدمات میگیری
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
این کار خیلی خوبه کشور به این آفتابی اون موقع توی تولید برق آدم بمونه،واقعا حیفه در حالی که می‌تونه با سرمایه گذاری به جای فروش نفت که ۵۰٪ از بودجه از راه نفت هست ۱۰۰٪بوجه را از صادرات برق با این پنل ها تعمین کند کاش دولت یکم همکاری کنه و اینو جز مهمترین اهدافش قرار بده
آلمان که هیچی آفتاب ندارد روی هر خونه یدونه پنل خورشیدی هست اما ایران.......
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۹
مگر میشود از چیز خورشید چیز گرفت
مرتضی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۹
سلام بنده هم سرمایه دارم هم زمین اگه کسی هم شراکتی خواست باهم کار کنیم من اماده ام اهوازم
ناشناس
سلام.شماره تماس میدین
رضا محمدیان
سلام، برادر اگه هم سرمایه داری و هم زمین، خوب بسم الله، خودت برو سمت کارش، و دیگه نیازی به شریک نداری، مسئولان هم که قطعا مخلصانه در خدمت شما هستند تا به فوریت تمام کارهای و مجوزات شما را در اسرع وقت انجام بدهند. خخخ
محمد
سلام وقت بخیر، من میتونم باهاتون همکاری کنم.
علی اصغر آقالو
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۷
سلام زمین 2/5هکتاری چقدر سرمایه میخواد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۲
چرا وزارت نیرو با شهرسازی همکاری نمیکنه
از همین پنل ها برای ساخت مسکن استفاده بشه
هزینه سر شکن میشه
شهرکهای ویلایی جدید
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۸
استفاده از انرژی خورشیدی دیگه قدیمی شده برین ببینین اون نابغه و نخبه ایرانی چه اختراعی کرده! نیروگاه عظیم تولید برق ساخته فقط با استفاده از نیروی جاذبه زمین و بدون هیچ سوخت فسیلی. معرکه س اختراعش چون در همه جا کاربرد داره چه اون کشور هواش ابری باشه و خورشید نداشته باشه و چه کشوری خشک و بدون رودخانه و سد باشه. و
چجوری میشه محصولات این نابغه رو دید ؟
چجوری میشه محصولات این طرف دید؟
علی
عزیز یه کم بیشتر توضیح میدی که قضیه چیه، یا لینکی‌منبعی هست که با ما به اشتراک بگذاری لطفا؟
مهرداد
ببخشید ولی این اخبار چرند رو از کجاتون میارید؟ همچین اختراعی وجود نداره لطفا معتبر باشید
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۴:۲۹
احتیاجی به فراخوان نیست
تنها با یه عرضه اولیه در بورس و فروش چند میلیون برگ سهام چندین نیروگاه برق خورشیدی تامین میشه ، برق خورشیدی که می‌تونه تولید بشه و مازادش هم صادر بشه و درآمد دلاری داشته باشه
محصولات کشاورزی که همش برگشت میخوره و دلاری وارد كشور نمیشه ، ؤلئ برق خورشیدی می‌تونه ارز آوری خوبی داشته باشه.
فوآد شعبانی
تمام کامنت ها را مطالعه کردم. مابین تمام آنها این یکی برترین بود. من بعنوان یک ایرانی دوست داشتم در این امر سهمی داشته باشم.
اگر به اندازه یک میلیاردر پول ندارم اندازه خریدن مقداری از سهام آن مسلما بودجه دارم.
و این ایده میتواند هم برای سرمایه گذاران کلان و هم افرادی مثل من پاسخگو باشد. عرضه اولیه سهام پنل خورشیدی ملی سازمان توانیر .
Ali
با سلام
من هم موافقم، اجراء از طریق فروش سهام و نظارت بورس، معقول به نظر میرسد.
وی
به نظرم مسئله قسمت اجرا و نگهداری هست. در این ایده که شما می‌فرمایید احتمالا یه بخش اعظمی از اجرا و نگهداری یا حداقل تولیت و نظارتش بر عهده یه بخش عمومی می‌افته که احتمالا دولت به دلایل معلوم اصلا نخواد واردش بشه. اما راهکارهای مشابه رو باید در نظر گرفت. مثلاً ساختار های تعاونی. حالا اگه کسی بیاد و این ساختار تعاونی و بورس رو یه جوری ترکیب کنه شاید یه جهشی رخ بده.
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴
اگر کمبود برق هست باید تا هرمقدار رو تضمینی بخره سرماه تسویه کنه و به قیمت روز جهانی بخره میخواد صادر کنه میخواد یارانه بده مصرف کننده ولس تولید کننده باید برق رو به قیمت جهانی بفروشه وگرنه هیچ اتفاقی نمی افته
رئیس نورمحمد قیصری تراب
نظر بسیارخوبیست.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۱
توبورس امروز سهام برق خریدم بعددودقیقه پشیمون شدم خاستم از بورس بیام بیرون که قفلش کردن ونمیشد بیرونش آورد.چقدر اقتصاد بد داریم از بور وبانک می‌ترسیم باید یا طلابخریم یاارز یاارزدیجیتال بخریم.خواهش میکنم به حاکمیت وسیاسیون بگین اینقدر دروغ نگن واز بن بست اقتصادی بیرونمون بیارن.تحریم ایران فقط به نفع عربستان وقطر و ترکیه وچین سدتاقدرت اقتصادشون زیاد شد.وهمچنین روسیه .
ناشناس
United Arab Emirates
۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۸
عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه.
وعده های این جماعت ۴۷ ساله پوچه
احسان
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۳
شما سرمایه‌گذاری کنید اداره مالیات هم ۲۰ درصد فروشتون رو به عنوان مالیات ازتون کم خواهد کرد و هیچ هزینه‌ای را هم نخواهد پذیرفت!
س
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۵۷
من وام پنل خورشیدی گرفتم قرار بود تا زمانی که نصف کنند بر روی سقف خانه و وارد مدار که شد از هزینه تولید برق پول قسطش نیز برداشت کنند اما نصبش یکسال طول کشید بعدش نامه بانک اومد که حساب شما بسته خواهد شد هرکاری کردیم نتونستیم راهی پیدا کنیم پیش هر که می‌رفتیم می‌گفت برو پیش یکی دیگه وهمین طور پاسکاری آخرش مجبور شدیم پول که گیرمون نیومد هیچ پانزده میلیون هم از کیف خودمون برای اقساط پرداخت کردیم ومضحکه خاص وعام شدیم
رئیس نورمحمد قیصری تراب
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۷
سلام.برای تولید ۳۰۰کیلو وات برق چقدرزمین لازم هست وچقدرسرمایه نیازهست .لطفا کارشناسان متخصص جواب بدن.
عقیل
به ازای هر کیلو وات ۱۰ الی ۱۲ متر زمین لازم هست
کمال بیگزاده
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۸
اینجانب آمادگی خودم را برای احداث این پروژه اعلام میدارم
ناشناس
نگووووووو
عرفان
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۹
سلام من زمین به مقدار ۲ هکتار کشاورزی با امکانات دارم کسی سرمایه گذار بود درخدمتم
ناشناس
United Arab Emirates
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۲
چرا مپناجون جناب وزیر پیشقدم نمیشه برای سرمایه گذاری؟
مطمئن باشید اگر ذره ای سود داشت، مپنا و شستا و حلال زاده های آقایون الان تو صف احداث نیروگاه خورشیدی بودن!
جمع کنید بابا
ایرانسرا
Germany
۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۵
لطفا خرید را بصورت اوراق در بورس عرضه کنید تا در همه مناطق دارای مزرعه خورشیدی ویا بادی باشیم
پویا
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۹
عزیزان اگر هر فرد بالای پشت بام منزل خود بتواند چنتا پنل نسب کنه ببینید در کل کشور چقدر میشه بیایید و برای مردم عادی حتی با وام بدون بهره که بتواند حداقل برق منزل خودرا هم تامین کنه و شاید بتواند مازاد هم داشته باشه و ب شبکه واگذار کنه تسهیلات و مشوق ها بدید.اینجوری کلی بار از شبکه برداشته میشه.هم نفع مردم و هم نفع دولت درش هست.برای بنزین بیایید ماشین هیبریدی اقساط بلند مدت بزارید در اختیار خود مردم هم نفع دولت هست هم نفع مردم
پویا
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۲
سلام من صدهکتار زمین میتونم دراختیار ایجاد نیروگاه خورشیدی قراربدم مشارکتی اورده نقدی هم دارم وزارت نیرو اماده هس؟
لطفی
سلام وقت بخیر، زمین شما کجاست ؟ کدام استان
شرکت
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
دوستانی از لحاظ تامین زمین و سرمایه گذاری (آورده) + دریافت وام مشتاق به اجرای پروژه هستن به بنده پیام بدید.
حجت‌حاتمی
ماهم‌‌اماده‌این‌کار‌هستیم