آخرین اخبار پربازدیدترین ها
کد خبر: 60994
تعداد نظرات: ۵ نظر
۱۳:۰۵ ۱۹ /۱۰/ ۱۴۰۳

تسهیل‌گری جهت حضور زنان در سطوح مدیریتی صنعت آب و برق

مشاور وزیر نیرو در امور زنان و خانواده گفت: حکمرانی در بخش زنان صنعت آب و برق با تاکید بر تسهیل‌گری به معنای توانمندسازی و ظرفیت سازی با رعایت اصل شایسته گزینی جهت مشارکت زنان در سطوح تصمیم گیر و تصمیم ساز از ارزش و اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که در این زمینه برنامه‌های ویژه‌ای پیش بینی شده است.

به گزارش برق نیوز، "سمیه خداپرست"، یکی از مهمترین وظایف دفتر، تسهیل‌گری جهت حضور زنان در همه سطوح به ویژه سطوح مدیریتی است؛ این بحث تسهیل‌گری شامل دو قسمت ظرفیت‌سازی و توانمندسازی است.

مشاور وزیر نیرو در امور زنان و خانواده افزود: توانمندسازی در حوزه‌های مختلفی انجام شد، در حوزه هیئت مدیره‌ها با همکاری دفتر معاونت سرمایه انسانی صورت گرفت و برای آنها دوره‌های آموزشی لازم را که هم خودشان درخواست داشتند و هم ما بررسی و نیازسنجی کردیم از طریق واحد‌های آموزشی ذیربط شرکت‌های مادرتخصصی با نظارت مادفتر امور زنان وزارت نیرو انجام می‌شود.

وی ادامه داد: بحث دیگری که برای مدیران خانم انجام می‌دهیم بحث تفاهم نامه‌ای است که با مدرسه حکمرانی منعقد شد و ذیل آن تعدادی از خانم‌های توانمند صنعت مشغول به گذراندن دوره اعتبارنامه مدرسه عالی حکمرانی هستند.

خداپرست اضافه کرد: ارتقای مهارت‌های مدیریتی و کمال‌نگری در خصوص امنیت ملی، هویت ملی، تفکر راهبری، فراهم‌سازی زمینه‌های لازم برای مشارکت و اثرگذاری زنان دارای استعداد و توانمندی در حکمرانی کشور و ترویج نقش زنان در جایگاه‌های تصمیم ساز و تصمیم گیر است.

وی ابراز داشت: تفاهم‌نامه‌ای در تاریخ ۵ آبان ۱۴۰۳ با مدرسه حکمرانی به امضا رسید، ذیل آن تعدادی از خانم‌های توانمند صنعت در سطح مدیرکل و بالاتر آنجا آموزش می‌بینند.

وی اضافه کرد: بحث دیگری که در توانمندسازی داریم بحث خانواده‌های صنعت که شامل آقایان، خانم‌ها و خانواده‌های آنها است. در این رابطه ما دوره‌های طرح تعالی ۲ را برنامه‌ریزی کردیم، دوره‌ها شامل روابط سالم زوجین، تربیت بدنی و آمادگی جسمانی، اصول ارتباط سالم زن و مرد در محیط کار، تعادل کار و زندگی، حقوق خانواده و پیاده سازی بخش انرژی نظام مدیریت سبز و شاخص مدیریت مصرف انرژی در دستگاه‌های اجرایی که بحث مدیریت بهینه مصرف هست در نظر گرفتیم.

خداپرست یادآور شد: در رابطه با آموزش مشاوران هر ساله جدا از این دوره‌های تعالی که برای آنها هم برگزار می‌شود و گردهمایی و کارگاه‌های دو روزه‌ای که برگزار می‌کنیم که امسال در استان اصفهان برگزار شد آموزش‌های مورد نیاز در آنجا ارائه می‌شود و به بحث و تبادل نظر می‌پردازند؛ یعنی پنل‌های تخصصی، پنل‌های پرسش و پاسخ برای آنها در نظر می‌گیریم.

وی با اشاره به برگزاری سه کارگاه آموزشی حضوری شامل سلامت تن و روان، هوش هیجانی، مذاکره و متقاعدسازی، ادامه داد: در همین راستا مباحث دیگری، چون تیم‌سازی و شبکه‌سازی به منظور تشریج وظایف، ماموریت‌ها و اهمیت خصوصیات اخلاقی مطرح شد.

مشاور وزیر نیرو در امور زنان و خانواده، افزود: همچنین انتقال تجربه بانوان موفق صنعت آب و برق در قالب سخنرانی‌هایی از سوی "مریم کارگر نجفی" معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزیر نیرو و "سیده پروانه برهانی" مدیرعامل برق منطقه‌ای زنجان ارائه شد. در همین راستا برنامه هفتم توسعه توسط مدیر کل مجامع عمومی، خصوصی سازی و حاکمیت شرکتی وزارت نیرو نیز تشریح شد.

خداپرست تصریح کرد: در رابطه با مدیران خانم نیز همان دوره‌های حکمرانی را درنظر گرفته‌ایم و در این رابطه برنامه‌های ویژه‌ای پیش بینی شده است.

وی اظهار داشت: یکی دیگر از کار‌های مهم برای اینکه خانم‌ها با احساس آرامش و امنیت سرکارشان حاضر شوند و بهره‌وری و کارایی آنها ارتقا یابد موضوع مهدکودک‌ها بوده که در شرکت‌ها و به صورت خرید خدمت یا احداث مستقر شوند.

مشاور وزیر نیرو در امور زنان و خانواده اظهار داشت: ۱۱۶ نفر خانم در ترکیب هیئت مدیره شرکت‌ها قرار گرفتند و ظرفیتی ایجاد شده در واقع ما ۱۱۶ نفر نماینده در شرکت‌ها داریم و به نسبت شرکت‌ها بسیار آمار خوبی هست.

وی با بیان اینکه حمایت از بانوان شاغل در همه ابعاد و بهبود محیط کار جزو برنامه‌های اولویت‌‍دار دفتر امور زنان و خانواده وزارت نیرو است، ابراز داشت: بحثی که ما در حوزه زنان و خانواده پیگیری می‌کنیم این است که حضور زنان در تمام سطوح سازمانی و مدیریتی به تعادل برسد و از تمام ظرفیت‌های زنان در صنعت استفاده کنیم و بتوانیم صنعت آب و برق را الگویی در زمینه عدالت جنسیتی معرفی کنیم.

ارسال نظرات قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نتیجه عبارت زیر را وارد کنید
=
captcha
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۵
سلام بانو
حرف تسهیلگری طبق ۲۸ سال تجربه در صنعت اینجانب اصلا سنخیتی با بانوان ما ندارد ۵ درصد از خانم ها تسهیلگری در قاموس می گنجند. وجدنا با اعداد و ارقام میگم بیشترین شاخصه بانوان عزیز حسادت و لطمه به رقباست تا انجام کار ....
خواهشا همان بحث حمایت از خانواده و افزایش جمعیت را محقق کنند برنده هستند، لااقل در صنعت آب و برق
لطفا
کارشناس
حرف حق بحث نداره،آفرین افزایش فرزند آوری بهترین راهکار نجات خانواده ست
مهشید
کار کردن با آقایان مدیر خیلی آسان‌تر و سیستمی تر است تا خانم ها، مثال وای به حالت اگر به مدیر خانم سلام ندی .....تا اخراجت نکن ول کن نیست.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۹
متاسفانه و معمولا بانوان بعنوان دکور استفاده میشوند
همکار
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۲
اگه قراره ۱۱۶ نماینده بانوان که دستوری در هیئت مدیره ها منصوب شدن، مثل خانم کارگر نجفی باشند فاتحه همه آقایان خوانده ست