آغاز مگاپروژه تعویض اقساطی الکتروموتور کولرهای آبی با مدلهای راندمان بالا
به گزارش برق نیوز، مگاپروژه ملی ارتقای راندمان بارهای سرمایشی با محوریت وزارت نیرو و با همکاری ساتبا، شرکت توانیر و صندوق نوآوری و شکوفایی از طریق تعویض الکتروموتورهای القایی کولرهای آبی با مدلهای راندمان بالا (BLDC) اجرایی شد.
بررسیهای آماری نشان میدهد در حال حاضر بیش از ۲۰ میلیون کولر آبی در کشور وجود دارد که در ایام اوج مصرف تابستان، حدود ۱۲ هزار مگاوات از پیک شبکه برق را به خود اختصاص میدهند در نتیجه تعویض الکتروموتورهای کولر آبی میتواند نقش چشمگیری در کاهش مصرف انرژی داشته باشد.
از دیگر مزایای تعویض الکتروموتورهای القایی کولرهای آبی با مدلهای راندمان بالا (BLDC) میتوان به افزایش ۳۰ درصدی بازدهی کولرهای آبی، ارتقای رتبه برچسب انرژی تا سطوح A تا A+++، کاهش صدا در محدوده دمای تنظیمی، افزایش طول عمر کولر، بهرهمندی از کلید کنترلی با قابلیت تنظیم پیوسته دما اشاره کرد.
سازمان ساتبا اعلام کرد: براساس ارزیابیهای فنی، در صورت اجرای مرحله نخست این طرح با تعویض یک میلیون الکتروموتور، کاهش حدود ۴۰۰ مگاوات توان در محل مصرف، ۴۶۵ میلیون کیلووات ساعت مصرف سالانه برق، ۱۴ میلیون مترمکعب مصرف آب و ۳۲۲ هزار تن انتشار CO۲ در کشور محقق خواهد شد.
فاز نخست این طرح اجرایی شده و در روزهای اول نیز ثبت نام مناسبی توسط شهروندان در سکوهای منتخب آغاز شده است و این موضوع به تدریج و با تزریق بیشتر منابع، توسعه پیدا خواهد کرد.
اجرای این طرح همچنین از طریق سایر ابزارهای قانونی از جمله ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید و بازار بهینهسازی انرژی و محیط زیست نیز در حال پیگیری است.
فرآیند فروش اقساطی الکتروموتورهای BLDC توسط ساتبا تدوین شده است که با همکاری بانک ملت و سکوی تامین مالی جتوام، تسهیلاتی به مبلغ ۸ میلیون تومان به ازای هر کد ملی با بازپرداخت دو ساله و نرخ سود ۱۸ درصد در نظر گرفته شده است.
فرآیند دریافت تسهیلات کاملاً آنلاین بوده و متقاضیان میتوانند با داشتن حساب در این بانک و ثبت درخواست از طریق سکوی جتوام، پس از تأیید، اقدام به خرید از سایت دیجیکالا به عنوان بازار مجازی بهرهوری انرژی کند، نصب و فعالسازی ضمانتنامه محصولات نیز از طریق پلتفرم ویپان و اعزام کارشناسان نصب، انجام خواهد شد.
توسعه شرکتهای تولید کننده الکتروموتور، توسعه سایر استارتاپها و سکوهای فروش و تامین مالی به تدریج اتفاق خواهد افتاد به صورتی که مردم کشور، آسایش و رفاه را با کاهش مصرف برق و به تبع آن هزینههای قبض برق خود مشاهده کنند.
با حمایتهای انجامشده از سوی شرکت توانیر و صندوق نوآوری و شکوفایی، ظرفیت تولید این الکتروموتورها در داخل کشور توسط سکوهای تامین مالی خرد، بانکها و سکوهای فروش افزایش مییابد.
? ملت گول نخورید قدر کولرهای آبی که پلتفورم آنها قدیمی و تسمه هست را بدانید ،
فقط فیلتر بکشید سر پوشال ها و تسمه را یکم شل رگلاژ کنید و سقف کولر هم سایه باشه و یه فیلتر تکی تسویه آب ورودی شناور بذارید ، یا حق
یا آدمهای فعلی همانند که بودند و چیزی در چنته ندارند یا ادمهای جدیدند که انها هم چیزی جدید برای ارایه ندارند
یک خروار آدم بی مهارت و بی دانش و ناتوان که حتی تا نوک بینی خود را نمیبینند شده اند برنامه ریز مملکت که افقهایش ۲۰ سال به بالاتر است.
آیا صنعتگران و متخصصان ایرانی توان اصلاح این یک مورد را ندارند؟ توجه بفرمایید که بیش از سی سال است که من نوعی در مورد راندمان آن و امکان بهبود ساختمان آن شنیده ام.
آیا مسئولان و یا کارخانه های کولر سازی نمیدانند؟
از نحوه خیس کردن پوشالها تا بخاطر آب و... میتوان طرحهای متفاوتی را اعمال کرد. حتی شکل سقف کولر، تا گرمای کمتری به آن برسد
تا وقتی موتورهای پر مصرف قدیمی تولید میشه این طرح موفق نمی شه .
.
در کشوری که حتی بحران بی آبی هم نتیجه یرضعف مدیریت هست،به جای اینکه روی کولرهای گازی اعم از اینورترها و ... با رده های انرژی عالی و مدل هایی که علاوهبر این مزایا دارای پنل خورشیدی اختصاصی هم هستند هنوز با حماقت تمام روی کولر آبی کار میکنند
بیست میلیون کولر آبی با متوسط مصرف ۱۵۰ لیتر آب در شبانه روز،در مجموع روزانه ۳۰/۰۰۰/۰۰۰ متر مکعب آب را تبخیر میکنند
این نوع تصمیمات روفقط میشه گفت حماقت و جنایت در حق مردم و مملکت.
متاسفم برای خودمون
فرآیند دریافت تسهیلات کاملاً آنلاین بوده و متقاضیان میتوانند با داشتن حساب در این بانک و ثبت درخواست از طریق سکوی جتوام، پس از تأیید، اقدام به خرید از سایت دیجیکالا به عنوان بازار مجازی بهرهوری انرژی کند، نصب و فعالسازی ضمانتنامه محصولات نیز از طریق پلتفرم ویپان و اعزام کارشناسان نصب، انجام خواهد شد.
توسعه شرکتهای تولید کننده الکتروموتور، توسعه سایر استارتاپها و سکوهای فروش و تامین مالی به تدریج اتفاق خواهد افتاد به صورتی که مردم کشور، آسایش و رفاه را با کاهش مصرف برق و به تبع آن هزینههای قبض برق خود مشاهده کنند.
ولی این ۱۸ درصد میزنه توی ذوق و مناسب نیست نهایتاً ۴ درصد و اون هم تحت عنوان کارمزد.
در کل مبلغ زیادی میشود.
۱:خب به جای این کارها بروید شرکت های الکتروژن و موتوژن رو از اول خط تبدیل بکنید.
۲:دولت بیاد موتورهای قدیمی رو با نو عوض بکنه.به صورت اقساط از قبض برقش کم کنه.اون قدیمی هارو هم با خودشون ببرند....اگه بخواهید منتظر مردم بمونید هیچ وقت کسی نمیاد از این کارا بکنه،واسه ۳ الی ۴ ماه گرما کسی همچین هزینه ای نمیکنه.اونم توی این اوضاع اقتصادی.
حالا به کجا میشه مراجعه کرد
واسه تغییر جهت افکار عمومی از اینکه دومین تولید کننده گاز دنیا مشکل برق دارند
راست می گویید به صورت وام قرضالحسنه بدهید و از طرف دیگر نیروگاه های خورشیدی را نیز با وام قرضالحسنه و قیمت مناسب به مردم عزیزمان بدهید!!
ای طعامان!!
موتور کولر من سوخته،، الان چجوری میتونم تعویض کنم و از این موتور جدید استفاده کنم؟؟
نمایندگی فروش و نصب ؟؟؟
این تسهیلات با همکاری بانک ملت و سکوی تأمین مالی جت وام (jetvam.ir) در اختیار متقاضیان قرار داده میشود. فرآیند دریافت تسهیلات کاملا آنلاین بوده و پس از ثبت درخواست در سامانه جت وام و تأیید آن، متقاضیان میتوانند نسبت به خرید موتور BLDC از طریق سایت دیجی کالا اقدام کنند. نصب این موتورهای جدید BLDC روی کولرهای آبی نیز توسط کارشناسان شرکت دانشبنیان انجام خواهد شد.
بانک های ورشکسته واسطه بین مردم و تولیدکنندگان و واردکنندگان شده ن و این وسط سود خودشون رو میگیرن
نوع با تسمه هم حدود ۱۰ میلیون تومن هزینه داره
بعد قراره ۸ میلیون تسهیلات بدن ؟!
یعنی باید از هر خانواده دو نفر برن تسهیلات ۸ میلیون تومنی بگیرن که یک موتور BLDC + یه دست پد سلولزی بگیرن ؟!
و سالها تلاش نیازه ناترازی انرژی و ناترازی نیروی انسانی کار بلد
در این سازمان که نمیبایست با آن شوخی میکردن و نا واردان و سیاسی کاران درش دخالت میکردن ... رفع بشه
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.