آخرین اخبار پربازدیدترین ها
کد خبر: 62733
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
۱۶:۴۳ ۱۳ /۰۳/ ۱۴۰۴

روابط عمومی‌های آب و برق مسائل بهینه‌سازی مصرف را احصا و راه حل ارائه کنند

وزیر نیرو تاکید کرد: یکی از مهمترین برنامه‌های ما در دوره اوج بار مصرف برق، بهینه‌سازی و کاهش مصرف است که تحقق آن با محوریت روابط عمومی‌ها رقم می‌خورد.

به گزارش برق نیوز، "عباس علی‌آبادی" امروز (سه‌شنبه) در «نشست مدیران روابط عمومی شرکت‌های صنعت آب و برق کشور به منظور هماهنگی برای گذر از دوران اوج مصرف» گفت: مساله ناترازی امروز موضوع روز نیست بلکه به موضوع تاریخی تبدیل شده است چرا که در سال ۱۳۸۶ نیز برای مدیریت ناترازی به وزارت نیرو دعوت شدم و این مساله در دولت چهاردهم نیز تکرار شد.

وزیر نیرو بر اهمیت درک صحیح مساله و چالش برای مدیریت و رفع مشکلات تاکید کرد و ابراز داشت: سیاست‌گذاری و تدابیر اتخاذ شده، نتایج را مشخص می‌کنند.

وی به توانمندی و ظرفیت صنعت برق کشور اشاره و تصریح کرد: امروز بسیاری از کشور‌های ابرقدرت جهان با آگاهی از ظرفیت و توانمندی ایران، نمی‌توانند در این زمینه تحریم‌های خود را بر کشور اعمال کنند.

وی بیان کرد: در حوزه سیاست‌گذاری مصرف آن‌طور که باید، درست عمل نکرده‌ایم و همین مساله موجب فرار سرمایه از کشور شده است.

علی‌آبادی یادآور شد: همچنین ارزان بودن قیمت برق باعث شده که امروز تقریبا در هر یک از اتاق خانه‌ها یک کولر گازی روشن شود. امروز سازندگان مسکن به جای عایق بندی و ساخت دیوار‌های ضخیم به دلیل افزایش قیمت مسکن اقدام به نازک ساختن دیوار‌ها کرده‌اند و کولر گازی را جایگزین این کاستی کرده‌اند به طوری که جبران عایق بندی دیوار‌های نازک از طریق انرژی ارزان صورت می‌گیرد.

وزیر نیرو به نقطه نظرات جهانی جدید و موسسات مختلف بین‌المللی در زمینه بروز بحران جهانی کمبود انرژی اشاره کرد و افزود: بر این اساس گفته شده است که به زودی در سراسر دنیا بحران انرژی به دلیل استفاده از هوش مصنوعی فراتر و فراگیرتر خواهد شد، چرا که برقی سازی در سطح دنیا شتاب خواهد گرفت و مصرف برق نیز بر همین اساس افزایش قابل ملاحظه‌ای خواهد یافت.

به گفته علی آبادی؛ بر این اساس بحران انرژی در سراسر دنیا رخ می‌دهد و مصرف افزایش می‌یابد و باید به سمت مدیریت مصرف حر کت کنیم.

وی با انتقاد از کاهش چشمگیر سرمایه‌گذاری در صنعت برق، افزود: سیاست ما در وزارت نیرو جذاب کردن محیط کسب و کار برای سرمایه‌گذاران است.

وزیر نیرو همچنین با تاکید بر مدیریت مصرف از طریق اقدامات بازدارنده، بیان کرد: لازم است فعالان عرصه روابط عمومی صنعت آب و برق با انگیزه فراوان مسائل را شناسایی و احصا و راه‌حل‌های درست را اجرا کنند.

وی ابراز داشت: سال گذشته کشور با ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق مواجه بود و امسال این عدد به ۲۴ هزار مگاوات رسید. این در حالی است که طی این مدت موفق شدیم ۷۰۰۰ مگاوات ناترازی را رفع کنیم. در این میان اهمیت کنترل مصرف دو چندان می‌شود.

ارسال نظرات قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نتیجه عبارت زیر را وارد کنید
=
captcha
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States of America
۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۴۰
از سال ۸۶ ناترازی بوده. وزارت و مدیران منفعلش به هر دلیل که باشد نتوانستند درست تصمیم بگیرند. در دام مدیریت مصرف افتادند و امروز این با اعمال خاموشی چماق شده. هر روز هم مردم را تهدید میکنند که برقشان را با ابزار هوشمند قطع میکنند. چرا نرخ برق پایین است. به همان دلیل که نرخ بنزین و سوخت پایین است. وقتی قابطه جامعه دچار ناترازی هزینه و درامد است و چشمش به دست یارانه ماهانه است کجایش را میخواهید تراز کنید؟؟
آقای وزیر اگر جیب مردم پول داشت حتما کوچ میکردن به خانه های عایق.
ناشناس
United States of America
۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۴۶
آقای وزیر این ناترازی را به اقای رجبی هم بدهید تا فکر نکنه رشد پیک مصرف منفی شده!!!
اگر تصمیسازان وزارت خانه را سر کار نمیگذاشتند این وضعیت رقم نمیخورد
از زمانی که واکذاریهای نیروگاه ها شروع شد ناترازی هم شروع شد. ببینید چه کسی و چرا دنبال این واگذاریها بودند و چه کسانی صاحب نیروگاه شدند. تمام سرمایه ملی را هدر دادند.
ناشناس
United States of America
۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۳
آقای علی آبادی اگر مپنای تحت مدیریت جنابعالی همانقدر که بیرون از کشور نیروگاه نصب کرد در داخل نیروگاه نصب میکرد نتیجه این نمیشد. اگر جلوی ورود سرمایه گذاری ۵۰۰۰ مگاوات را به خاطر انحصار نمیگرفت راه برق روشن بود. یکی از دلایل مهم کاستی در تولید ،تولید انحصار در مپنا بوده.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۰
آقای علی ابادی گزارش اشتباه داده اند که در اتاق یک کولر گازی روشنه. به گفته های کذب و حرف بیماران که روزگار برق را به تاریکی سوق دادند توجه نکنید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۶
نیروگاه حافظ شیراز منتظر سرمایه گذار برای سیکل شدن و افزایش ۵۰۰ مگاوات و افزایش راندمانه
انوقت پول به خورشیدی تزریق میشود؟؟؟
همکار روابط عمومی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۰
خواهشا ابتدا فکری بحال مدیران فسیل شده روابط خصوصی های وزارت نیرو بکنید، اینان دیگر کاری برای وزارت نیرو نمی‌توانند انجام دهند چون فکری ندارند، لذا وزیر مسن وزارت نیرو اول برای خودش بعد برای جابجایی نفرات روابط عمومی فکری کنند.
همکار
حرف حق حساب نداره، آفرین
ناشناس
United States of America
۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۱۲
آقای مقیمی گفته مردم کمبود منابع و مشکلات وزارت را بدانند تا همراهی کنند
اساسا شما و مجموعه مدیران برای حل مشکل مردمید. منابع خلق کنید. حتما منابع هست هدایتش کنید به سمت تولید
چطور میتوانند برای چای بیش از ۳ میلیارد دلار بگیرن ولی وزارتخانه در جذب منبع مالی برای کالای استراتژیک خود ناتوان است. مشکل مدیریت است نه نبود منابع
ناشناس
United States of America
۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۸
آقای علی ابادی چگونه در عراق نیروگاه ۳۱۰۰ مگاواتی نصب و راه اندازی کردید ولی کشور را به خاموشی سوق دادید. حتما مپنا نصب کرده و قطعا در زمان مدیریت شما بوده.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵
پس کجان روابط عمومی ها . این که جلسه تقدیر از خودشونه