آخرین اخبار پربازدیدترین ها
کد خبر: 62743
تعداد نظرات: ۲ نظر
۱۱:۱۷ ۱۷ /۰۳/ ۱۴۰۴

پروژه نوسازی برج خنک‌کن نیروگاه بعثت به پایان رسید

مدیرعامل نیروگاه بعثت تهران گفت: پروژه نوسازی برج خنک‌کن و تعمیرات اساسی واحد سه این مجموعه با موفقیت به پایان رسید تا تمامی واحد‌های این نیروگاه پس از حدود دو سال با پایداری کامل در مدار تولید باشند.

به گزارش برق نیوز، علیرضا شیخی با تاکید بر اینکه پس از چند ماه تلاش بی‌وقفه و مداوم برنامه تعمیرات و بهینه‌سازی واحد‌های نیروگاه بعثت برای ورود به پیک مصرف برق تابستان به اتمام رسیده است، افزود: پروژه نوسازی برج‌خنک واحد سه این مجموعه با استفاده از تکنولوژی‌های جدید و پکینگ نت اسپلش اجرایی شده که تکمیل این طرح منجر به افزایش راندمان برج‌های خنک‌کن و پایداری تولید نیروگاه شده است.

وی با اشاره به اینکه پروژه تعمیرات اساسی واحد سوم نیروگاه نیز با تلاش متخصصان داخلی به پایان رسیده است، ادامه داد: با پایان تعمیرات این واحد و اصلاح برج‌خنک آن، هر سه واحد این نیروگاه پس از حدود دو سال با پایداری کامل برای تولید انرژی مستمر در پیک مصرف برق تابستان در مدار خواهند بود.

شیخی خاطرنشان کرد: این نیروگاه با برخورداری از سه واحد بخار به ظرفیت ۲۴۷.۵ مگاوات، با توجه به قرارگیری در مرکز جمعیتی تهران نقش مهمی در کنترل فرکانس و پایداری شبکه برق پایتخت دارد.

ارسال نظرات قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نتیجه عبارت زیر را وارد کنید
=
captcha
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States of America
۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۱
با برجهای موجود مصرف آب را بگویید چقدر است؟
توانیری با سابقه کار نیروگاهی و پست های برق
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۴
این نیروگاه در بهترین‌حالت ۱۵۶ مگاوات در ساعت تولید میکنه و یک زمین ۲۰ هکتاری مرغوب در داخل تهران رو اشغال کرده..این نیروگاه اگر تعطیل بشه و به جایش پارک و جنگل احداث شه میلیونها کیلو اکسیژن به تهران اضافه میلیونها کیلو دوده و آلودگی کم میشه