کد خبر: ۵۶۸۴۲
تاریخ انتشار : ۱۶:۴۱ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲
برنامه‌ها و اهداف توسعه تجدیدپذیر اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: در موضوع انرژی، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر یکی از اهداف ترسیم شده اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران محسوب می‌شود.

به گزارش برق نیوز، هلیا سادات حسینی در نشست خبری خود اظهار کرد: اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران به عنوان پررنگ‌ترین اداره کل در حوزه مدیریت انرژی در مجموعه شهرداری است و این مجموعه تنها متولی انرژی در شهرداری محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه در موضوع انرژی چند هدف در مجموعه اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران پیگیری و دنبال می‌شود، افزود: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر یکی از اهداف ترسیم شده محسوب می‌شود.

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران تصریح کرد: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی یکی از برنامه‌های اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران است که در شش ماهه دوم سال ۱۴۰۰، ۶۲ کیلووات انرژی، ۱۴۰۱، ۲۸۵ کیلووات انرژی و تا پایان سال ۸۰ کیلووات انرژی به ظرفیت نیروگاه‌ها اضافه خواهد شد.

سادات حسینی با بیان اینکه بنا داریم طی دو سال ۴۰۰ کیلووات انرژی به فضای برق تهران اضافه کنیم گفت: در بحث نیروگاه‌های خورشیدی سیاست ما پیگیری و دنبال کردن نیروگاه‌های بزرگ مقیاس است و این سیاست دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: در ارتباط با احداث نیروگاه‌های در مقیاس بزرگ، سه نقطه در سال ۱۴۰۲ شناسایی شدند که عملیات اجرایی و احداث این نیروگاه‌ها در سال ۱۴۰۳ کلید خواهد خورد.

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ادامه داد: استفاده سایر انرژی‌های تجدیدپذیر از دیگر برنامه‌ها و اهداف اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران محسوب می‌شود که در همین ارتباط احداث توربین‌های آبی در دو نقطه از شهر تهران از جمله در منطقه ۱۵ در دستورکار قرار دارد.

احداث نیروگاه برق در محدوده بهشت زهرا

سادات حسینی اضافه کرد: یکی از برنامه‌هایی که در دستور کار اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران قرار دارد احداث نیروگاهی در محدوده بهشت زهراست که با احداث این نیروگاه حدود ۲ الی ۴ مگاوات به ظرفیت برق تهران افزوده خواهد شد.

وی گفت: موارد اشاره شده در سال ۱۴۰۲ سیاستگذاری شده است و انشاءالله در سال ۱۴۰۳ عملیات اجرایی آن‌ها صورت می‌پذیرد.

مدیریت مصرف انرژی در ۱۷۲۳ ساختمان شهرداری

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران به مدیریت مصرف انرژی اشاره کرد و افزود: تا پایان سال ۱۴۰۰، ۵۵۳ ساختمان مدیریت شهری، سال گذشته ۵۹۲ ساختمان و در ۱۰ ماهه امسال ۵۷۸ ساختمان از ساختمان‌های شهرداری تهران بحث مدیریت مصرف انرژی را انجام داده و تمام اقدامات در سال جاری انجام گرفته است.

سادات حسینی با اشاره به اینکه شهرداری تهران در بحث کاهش مصرف انرژی (کلیه حامل‌های انرژی) ورود جدی را داشته است گفت: کاهش مصرف انرژی و بهینه‌سازی آن در دستور کار شهرداری تهران قرار دارد و باید به این موضوع اشاره کرد که میزان کاهش مصرف انرژی نسبت به سنوات گذشته در مجموعه شهرداری تهران بیشتر است.

وی ادامه داد: در بحث ممیزی انرژی نیز اقدامات ویژه‌ای در مجموعه شهرداری تهران انجام شده است به طوریکه در این ارتباط نیز ساختمان‌هایی از مجموعه شهرداری تهران در این قالب ممیزی انرژی شده‌اند و شهرداری برای کلیه ساختمان‌های خود این موضوع را در دستور کار قرار داده است.

ساختمان‌های ستادی شهرداری امسال ممیزی انرژی شدند

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به اجرای ممیزی انرژی در ساختمان‌های شهرداری تهران گفت: این موضوع در ۳ سطح کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت پیگیری و راهکار‌های کاهش مصرف انرژی تعیین شده است.

سادات حسینی تصریح کرد: تفاوت اساسی که در این دوره در ارتباط با ممیزی انرژی در قالب ساختمان‌های شهرداری انجام شده است به این مسئله بر می‌گردد که در سال ۱۴۰۲ ساختمان‌های ستادی شهرداری نیز در قالب ممیزی انرژی قرار گرفته‌اند.

وی ادامه داد: یکی از نکات مهم و اساسی بهینه‌سازی مصرف انرژی است که این موضوع در اولویت‌بندی مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران قرار گرفته است. یکی دیگر از موضوعات مربوط به ممیزی‌سازی انرژی است که این مسئله در تمامی ساختمان‌های شهرداری تهران انجام شده است و همانطور که بیان شد این مسئله در ۳ سطح کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت طراحی شده است و سطح کوتاه‌مدت آن در دستور کار شهرداری تهران قرار دارد.

در شرایط فعلی امکان جابجایی آرادکوه وجود ندارد

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به بحث آرادکوه و جابجایی این مجموعه اشاره کرد و گفت: در این ارتباط باید اشاره شود که در طرح جامع مدیریت پسماند همه موضوعات این حوزه پرداخته شده است همچنین به جابجایی آرادکوه نیز اشاره شده، اما در این شرایط فعلی امکان جابجایی آرادکوه وجود ندارد چرا که جابجایی آن دریک روز و یک سال و ... مقدور نیست.

سادات حسینی اظهار امیدواری کرد که اجرای طرح نوماند اثرات خوبی را در ارتباط با بحث پسماند داشته باشد.

وی ادامه داد: در طرح جامع مدیریت پسماند علاوه بر موضوعات اشاره شده به گاز متان، مدیریت و تصفیه شیرابه‌ها، کمپوست و ... اشاره شده است. در طرح جامع آمده است که در کنار آرادکوه باید فضای دیگری برای دفن زباله در نظر گرفته شود که تامین این زمین باید توسط منابع طبیعی انجام شود و تا زمانی که زمین اشاره شده خریداری و تامین نشود نمی‌توان جای دقیقی را برای دفن زباله احداث کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نتیجه عبارت زیر را وارد کنید
captcha =
وضعیت انتشار و پاسخ به ایمیل شما اطلاع رسانی میشود.
پربازدیدها
برق در شبکه های اجتماعی
اخبار عمومی برق نیوز
عکس و فیلم
پربحث ترین ها
آخرین اخبار