ناترازی شدید برق ناشی از بیکفایتی مدیران صنعت برق است
به گزارش برق نیوز، سید فرید موسوی با اشاره به افزایش ناترازی برق در کشور و راهکارهای عبور از این مشکل، گفت: سیاستگذاریهای وزارت نیرو از سالها قبل نه تنها موانع سرمایهگذاری برای تولید برق را از بین نبرده بلکه با فرافکنی مسئولیت تولید برق را به بخشهای دیگر واگذار کردهاند، به عنوان مثال میگویند؛ صنایع باید خودشان برق مورد نیازشان را تولید کنند، اما شرایط تحقق این کار را هم فراهم نمیکنند چراکه با کارشکنی، ایجاد بروکراسی شدید اداری و قیمتگذاریهای غیرمتعارف منجر به عدم تمایل سرمایهگذاران برای هزینه سرمایه خود در این بخش شدهاند.
این نماینده مجلس افزود: به عنوان مثال شرکت ایمدرو وظیفه مدیریت و توسعه بخش معدن کشور را بر عهده دارد و تولیدکننده برق نیست، اما وزارت نیرو از آنها خواسته برق مورد نیازشان را تامین کنند، هرچند این صنایع پایه کار آمدهاند، اما به دلیل کارشنکنیها و بدقولیها و ندادن امتیازهای ادعا شده توسط وزارت نیرو به آنها، اکنون ناترازی شدید برق داریم و کشور از این ناترازی متضرر شده است.
وی ادامه داد: قیمتهای گزاف ارائه شده توسط وزارت نیرو راه را حتی جهت تامین این مبالغ از شبکه بانکی و صندوق توسعه ملی به منظور توسعه صنعت برق نیز میسر بسته است، البته درصدهای ارائه شده توسط وزارت نیرو دولت قبل در راستای میزان برق تولید کرده نیز جای تامل دارد، به همین دلیل ما مرتب برق خانگی و صنایع را قطع میکنیم.
وی مطرح کرد: قطع برق صنایع تا ۲ روز در هفته عملا حاشیه سود آنها را متزلزل کرده و این ضررهای اقتصادی غیرقابل جبران شده، لذا این اقدامات به معنای مدیریت صنعت برق نیست. قطع برق شهرهای حاشیهنشین و دور افتاده که صدای آنها به جای نمیرسد نسبت به مردم مناطق برخودار -که به طبع برق بیشتری هم مصرف میکنند- دور از عدالت و انصاف است.
وی به قطع برق چاههای آب کشاورزان -که ضررهای بسیاری به امنیت غذایی کشور و خود کشاورزان وارد میکند- انتقاد کرد و گفت: اوضاع پیش آمده ناشی از بیکفایتی مدیران صنعت برق است، هرچند در این بین برخی از دوستان برای واردات خودروهای برقی سیاستگذاری میکنند که به نظرم بیشتر شبیه یک شوخی خندهآور است لذا باید یک طرح نو دراندازیم و از مسیرهای اشتباه بازگردیم.
وی بیان کرد: اگرچه شخصا به دلایل حرفهای با تولید برق توسط صنایع مخالف هستم، اما ناگزیر به پذیرفتم این ایده در شرایط کنونی هستیم و البته با وجود آنکه تولید برق توسط صنایع گره از کار وزارت نیرو باز میکنند و به نفعشان خواهد بود، اما نگاه بسته، تفکر سنتی و عدم قبول مسئولیت توسط مدیران وزارتخانه مانع از انجام این کار و در نهایت رنجیده شدن صنایع شده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی معتقد است عدم اعمال مدیریت صحیح در صنعت برق سبب خواهد شد ایران مانند کشور سوریه هر ۴ ساعت یک بار برق را قطع کند و این اتفاق زینده مردم کشور ما نیست بنابراین باید تحولی در این بخش صورت بگیرد.
در حالیکه ایشان این سخنان را گفتند نماینده تهران نیستند
اوضاع پیش آمده ناشی از بیکفایتی مدیران صنعت برق بویژه توانیر است
اگر بودجه موسسات و سازمانهای بدون استفاده کشور را در صنعت برق تجدید پذیر سرمایه گزاری میکردین وضعیت ما اینجوری نبود.
این یک مسئله ریاضی بسیار ساده است. تولید 60 تا و مصرف 80 تا. پس مجبوریم اون 20 تا کمبود را از طریق خاموشی برطرف کنیم. حالا تو هر کسی را بزاری مدیر باید خاموش کنه.
پس اشکال کار از شماست که بودجه ای که باید در انرژی کشور سرمایه گزاری میشد را دادی به ....
قربون دهنت گل گفتی همکار گرامی
الحق که مهندسی باعث افتخار صنعت برقی
اینو به سباهکاران و عاشقان میز بگو که میان چرندیات مینویسان و دنبال تخریب مدیران برق هستن و موضوع رو به حاشیه میکشانن فقط بخاطر اینکه بهشون پست و مقام و میز ندادن
چرا ما برقی ها اینجوری دنبال زیرآب زنی خودمان هستن
وجدانا سازمان های دیگه دیدین همکار اینقدر زیرآب همو بزنن
مشکل هم باشه نباید برای غریبه بی عرضه غیر برقی مشکل رو بازگو کنید
مشکل عملکرد و تصمیمات مدیران برق نیستن مشکل همون بودجه هست که بحای صرف ساخت زیرساخت صنعت برق دادن جاهای دیگه…..
بیخود کردید به وزیرانی رای دادید که برنامه هپروتی ارائه کردند؛ آیا محرابیان را که قول ۴۰ هزارمگاوات داد را یکبار استیضاح کردید، یا وزیر قبلیش اون جنتلمن هتل نشین را...
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.