کد خبر: ۵۷۸۴۲
تاریخ انتشار : ۱۵:۵۱ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳
هزینه احداث نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ کیلوواتی ۴.۲۰۰ تا ۴.۴۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. در این مطلب هزنیه احداث نیروگاه و تجهیزات مورد نیاز اعم از پنل خورشیدی، اینورتر، تجهیزات حفاظتی و ارت و با احتساب هزینه‌های نصب راه اندازی بطور دقیق برآورد شده است.

هزینه احداث نیروگاه ۲۰۰ کیلوواتی

به گزارش برق نیوز:دو نوع نیروگاه خورشیدی وجود دارد. نیروگاه متصل به شبکه (آنگرید) و نیروگاه آفگرید. نیروگاه‌های خورشیدی متصل به شبکه (On Grid) به شبکه برق سراسری وصل می‌شود و برق مستقیما به شبکه تزریق می‌گردد، اما نیروگاه آفگرید برای استفاده خودتون بوده و برای تامین برق در شب به باتری نیاز دارد. اداره برق (یا سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری ایران-ساتبا) فقط برق تولیدی نیروگاه‌های آنگرید (متصل به شبکه) را خریداری می‌کند. در اینجا در خصوص هزینه‌های احداث نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ کیلوواتی متصل به شبکه (آنگرید) برای فروش برق و درآمدزایی توضیح داده می‌شود.

هزینه های تجهیزات و نصب نیروگاه 200 کیلوواتی

تجهیزات مورد استفاده  در احداث نیروگاه

تعداد

واحد

پنل خورشیدی  550 وات خارجی باکیفیت و با گارانتی 25 ساله

363

عدد

اینورتر متصل به شبکه خارجی ظرفیت 50 کیلوواتی

4

عدد

استراکچر گالوانیزه گرم و یا آلمینیومی با متعلقات

200

کیلووات

سیم‌ و کابل‌ AC و DC استاندارد، کانکتورها، داکت و ...

1

ست

تابلوهای AC/DC با حفاظتهای استاندارد

1

مجموعه

ارتینگ و همبندیها

1

سری

دستمزد نصب کامل نیروگاه

200

کیلووات

هزینه های طراحی و مشاوره و تامین تجهیزات

1

نیروگاه

هزینه کل احداث (تومان):  4.2 تا 4.4 میلیارد تومان

نکته: هزینه‌های فوق بر اساس تجهیزات استاندارد با کیفیت مناسب بوده و هزینه‌های ارتینگ، بتن ریزی، زیرسازی بصورت عرف درنظر گرفته شده است. توصیه می‌کنیم برای برآورد دقیق هزینه‌ها بر اساس ساختگاه محل احداث شما، با شماره موبایل ۰۹۱۲۴۰۹۰۱۲۱ تماس گرفته و قیمت به روز و دقیق را دریافت نمایید. هزینه نصب نیروگاه ۲۰۰ کیلوواتی با توجه به قیمت دلار ۶۵۰۰۰ تومان در شروع سال ۱۴۰۳ میباشد. هزینه‌های زمین، فنس کشی، مانیتورینگ و... اختیاری است.

 

درآمدزایی نیروگاه خورشیدی:

درآمد نیروگاه خورشیدی با توجه به پارامتر‌های مختلفی نظیر پتانسیل تابشی، دمای هوا، کیفیت پنلها، نوع سازه (متحرک یا ثابت)، زاویه نصب و... برآورد می‌گردد. برآورد تولید برق این نیروگاه و درآمد آن، با نرم افزار Pvsyst شبیه سازی نیروگاه انجام می‌گردد. از لینک زیر درآمد ماهانه و سالانه این نیروگاه خورشیدی را مشاهده نمایید:

درآمد نیروگاه خورشیدی  ۲۰۰ کیلوواتی

 

فضای نصب نیروگاه:

مساحت مورد نیاز برای احداث نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ کیلوواتی با توجه به پارامتر‌های .. بالا حدود ۲۰۰۰ الی ۲۴۰۰ متر مربع فضا لازم دارد؛ که به ازای هر کیلووات ۱۰ الی ۱۳ مترمربع نظر گرفته میشود در فضای زیر ۲۰۰۰ مترمربع نیز قابل قابل نصب است، ولی باید توسط شرکت طراح بصورت دقیق محاسبه و طراحی گردد.

 

حداکثر ظرفیت نصب نیروگاه خورشیدی:

برای احداث یک نیروگاه خورشیدی، دارا بودن انشعاب برق (کنتور برق) الزامی است. با توجه به جدول زیر حداکثر طرفیت نصب نیروگاه خورشیدی را بر اساس آمپر کنتور (انشعاب برق) پیدا کنید. به طور مثال برای احداث یک نیروگاه خورشیدی 2۰۰ کیلوواتی به انشعاب برق سه فاز نیاز است. باتوجه به مقدار نیروگاه مورد نظر خود انشعاب برق را از جدولی که در لینک زیر قرار گرفته مشاهده کنید.

جدول ظرفیت انشعاب برق نیروگاه خورشیدی

 

مراحل اخذ مجوز احداث نیروگاه:

برای احداث نیروگاه خورشیدی ابتدا به شرکت توزیع برق منطقه سکونت خود (آدرس شرکت توزیع برق در قبض برق شما درج شده) مراجعه کنید. یا می‌توانید در سامانه مهرسان بصورت آنلاین ثبت نام خود را انجام دهید. مراحل ساده و سریعی دارد و به راحتی می‌توانید با وارد کردن یک سری اطلاعات اولیه ثبت نام کنید. برای آشنایی با مراحل ثبت نام نیروگاه خورشیدی روی لینک زیر کلیک نمایید:

نحوه ثبت نام و درخواست ثبت نام نیروگاه خورشیدی 


تسهیلات (وام) نیروگاه خورشیدی:

با توجه به ظرفیت نیروگاه امکان دریافت تسهیلات از چند روش مختلف وجود دارد. برای آشنایی را وام‌های مختلف نیروگاه خورشیدی و شرایط موردنیاز روی لینک زیر کلیک نمایید:

انواع تسهیلات نیروگاه های خورشیدی 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کوش عزیزپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۱
0
0
سلام
لطفا در خصوص هزینه نصب وراانداری یک نیروگاه ۲۰۰کیلو واتی ارائه طریق فرمایید
مدیر پایگاه در سایت ساتبا و در سامانه مهرسان ثبت نام می کنید
خودکار با انتخاب شرکت و محل اقامت، شرکت توزیع برق متولی شما مشخص می شود و با شما تماس می گیرند.
قبض برق و مدارک رو می برید و مجوز احداث می گیرید
باید انشعاب برق داشته باشید آنهم حداقل دیماند 100 کیلووات داشته باشید وگرنه باید درخواست افزایش دیماند دهید.
توصیه می کنم این موارد رو هم به همون پیمانکار نیروگاه خورشیدی خودتون بسپارید تا همه مراحل مجوز و تاییدیه ها و طراحی و نصب رو یکجا انجام دهد.
ارسال نظر قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نتیجه عبارت زیر را وارد کنید
captcha =
وضعیت انتشار و پاسخ به ایمیل شما اطلاع رسانی میشود.
پربازدیدها
برق در شبکه های اجتماعی
اخبار عمومی برق نیوز
عکس و فیلم
پربحث ترین ها
آخرین اخبار