کد خبر: ۱۲۷۰
تاریخ انتشار : ۰۸:۰۰ - ۰۳ دی ۱۳۹۲
در یک روش عجیب:
با وجود طراحی و ساخت نمونه های مختلف پنل های خورشیدی و انرژی بادی و امواج، به نظر می رسد که بشر هنوز هم به دنبال راه های بیشتری برای تامین انرژی برق مورد نیاز خود می گردد. ۵ سال است که با روش های آزمایشگاهی در بدن سوسک ها به دنبال انرژی برق هستند.

با وجود طراحی و ساخت نمونه های مختلف پنل های خورشیدی و انرژی بادی و امواج، به نظر می رسد که بشر هنوز هم به دنبال راه های بیشتری برای تامین انرژی برق مورد نیاز خود می گردد. ۵ سال است که با روش های آزمایشگاهی در بدن سوسک ها به دنبال انرژی برق هستند.

به گزارش "برق نیوز" محققین دانشگاه Case Western Reserve با مطالعه بر روی واکنش های شیمیایی رخ داده در بدن یک سوسک دریافتند که می توانند به کمک محیطی شبیه به یک سلول الکتروشیمیایی مجهز به یک آنَد و کاتد، مقداری الکتریسیته تولید کنند.

ماجرا از این قرار است که بدن سوسک به دنبال مصرف مواد غذایی روزانه اش مقداری قند تری هالوز تولید می کند. محققین در یک آزمایش، دو الکترود آند و کاتد را به زیر شکم یک سوسک ماده به گونه ای که الکترودها با خون سوسک در تماس باشند، فرو کردند.

این نوع قند در آند به کمک آنزیم ها به ترکیب های قندی ساده تر مونوساکارید تجزیه می شود. به دنبال واکنش شیمیایی دیگری این ترکیب قندی ساده تر، اکسید شده و می تواند الکترونهای خود را آزاد کرده و آنها به سمت الکترود کاتد روانه می گردند. سپس با ولت متری اختلاف پتانسیل دو الکترود اندازگیری شد و مشاهده کردند که 100 میکرو وات در هر سانتیمتر مربع برق 0.2 ولت تولید شده. است

به گفته پروفسور ریتزمن مدار جریان خون در بدن حشرات باز است. همین امر باعث می شود که آنها چیزی به عنوان فشار خون نداشته باشند. نداشتن چنین فاکتوری کمک بزرگی در این بررسی محسوب می شود.

اگرچه این مقدار انرژی زیاد به نظر نمی رسد اما از آنجا که برای اولین بار به صورت بیولوژیکی انرژی برق در طبیعت به دست آمده بسیار حائز اهمیت است. جالب تر آنکه به دنبال این فرایند و فرو رفتن الکترود ها به داخل بدن سوسک، هیچ آسیبی به این حشره وارد نمی شود و او می تواند پس از جراحی سر پایی، به راحتی زندگیش را ادامه می دهد.

در ضمن سوسک ها هم خوش شانس تر شده اند. زیرا به خاطر آنکه لقب منبع بیولوژیکی برداشت انرژی برق را به خود اختصاص داده اند، امید می رود که از این پس کمتر مورد اصابت کفش و یا حشره کش های مختلف قرار گیرند.
 
منبع: 3nasl.com
ارسال نظر قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «برق نیوز» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نتیجه عبارت زیر را وارد کنید
captcha =
وضعیت انتشار و پاسخ به ایمیل شما اطلاع رسانی میشود.
پربازدیدها
برق در شبکه های اجتماعی
اخبار عمومی برق نیوز
عکس و فیلم
پربحث ترین ها
آخرین اخبار